Vertikal-Helse-helseforsikring-fem-grunner

Publisert:

Fem gode grunner til å ha helseforsikring

Selv om Norge har et godt helsevesen, kan ventetiden være lang og oppfølgingen varierende. Med helseforsikring er du sikret den beste hjelpen når du trenger det.

Her er fem gode grunner til å ha helseforsikring:

1. Trygg uansett hvem du er

Det finnes ni tilbydere av helseforsikring i Norge. De fleste krever at du fyller ut et omfattende skjema med informasjon om helsehistorikk og livsstil. Usunn livsstil og tidligere sykdom kan føre til restriksjoner i helseforsikringen og kan påvirke prisen i stor grad. Vertikal Helse krever ingen egenerklæring og er den eneste tilbyderen som ikke differensierer på kjønn og livsstil.

Når du ønsker trygghet rundt helsen din

2. Personlig oppfølging

Når du blir syk, kan omsorgsfulle enkeltpersoner bety mye for hvordan behandlingen oppleves. Du kan kjenne deg alene i et stort system hvis du får følelsen av å ikke bli prioritert. Har du helseforsikring, blir du fulgt av din personlige medisinske rådgiver gjennom hele behandlingsløpet. Mange opplever dette som en motsetning til det offentlige, og har stor nytte av å føle seg ivaretatt og hørt. Kanskje er det akkurat det som skal til for å komme deg på beina igjen?

Vertikal-Helse-vi-hjelper-deg

3. Nordisk nettverk av ekspertise

Vertikal Helse har et svært bredt nettverk og samarbeider med de beste sykehusene i hele Europa. Men det er utfordringer knyttet til behandling i utlandet. Du må forholde deg til et annet språk, og kan utsettes for risiko som er annerledes enn på norske sykehus. På grunn av smittesituasjonen mange steder i Europa, er det nordiske samarbeidet svært viktig for Vertikal Helse, som jobber for at de aller fleste behandlinger skal skje i Norden. Alle samarbeidspartnere og hver enkelt legespesialist gjennomgår en omhyggelig kvalitetssikring, slik at du som pasient alltid blir tilbudt det beste.

4. Raskere tilbake til en verdifull hverdag

Har du en skade eller diagnose som gjør at du ikke kan jobbe, trene eller delta på familieaktiviteter, kan det være en påkjenning både for deg og de rundt deg.

Ventetiden for time hos legespesialist i Norge er i snitt 54 dager, og for å komme videre til behandling/operasjon må du vente i snitt 56 dager.

Med helseforsikring er du sikret trygg og rask behandling når du trenger det. Våre kunder venter i snitt 5,3 dager før de kommer til vurdering hos en legespesialist og 7,8 dager til behandling eller operasjon. Dette er verdifull tid som kan brukes på mye annet enn å vente.

Vertikal-Helse-mye-ansvar-på-små-skuldre-eldrebølgen

5. Bare det beste er godt nok

Kanskje enda viktigere enn tid, er kvaliteten på behandlingen. Du kan for eksempel være i en situasjon hvor du kan få en nødvendig operasjon innen 10 dager. Her kan en medisinsk rådgiver hos oss som har full oversikt over behandlingstilbudene, råde deg til å vente i 20 dager på Norges beste kirurg. Nettopp fordi denne kirurgen har spisskompetanse på akkurat din situasjon. Det er ofte verdt å vente på. Vertikal Helses rådgivere har denne oversikten og kompetansen – og vet til enhver tid hvor de utfører ulike typer behandling.

Les mer om helseforsikringen

Har du allerede helseforsikring?

Husk å også forsikre resten av familien. Om noen av dine nærmeste blir syke, kan det påvirke hele familien.

Har du helseforsikring gjennom jobben? Her får du et godt tilbud på familieforsikring.
Har du helseforsikring privat? Ta kontakt så registrerer vi dine nærmeste inn på din avtale.

Vi hjelper deg raskere tilbake til en aktiv hverdag