Publisert:

Behandling og operasjon

Har du kommet i en situasjon der du trenger behandling eller vurderer en operasjon etter samråd med lege?

Vi finner frem til de beste spesialistene innenfor de aller fleste medisinske fagfelt både i Norge og i utlandet – tilpasset ditt behov. Kontakt oss så vil vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg til den beste og raskeste løsningen.

Vi hjelper deg til behandling og operasjon:

Har du helseforsikring?

Har du helseforsikring er det forsikringsvilkårene som gjelder mht behandlinger og operasjoner. Vertikal Helse vil på bakgrunn av opplysninger om deg og ditt operasjons-/behandlingsbehov anbefale et sykehus som kan foreta operasjon/behandling innen den garantitid som er avtalt.

Valg av behandlingssted vil bli foretatt på bakgrunn av kompetanse og kvalitet knyttet til det aktuelle sykehus. Sykehuset kan være privat eller offentlig i Norge og Norden eller privat i Europa. For å kunne bistå deg trenger vi en henvisning fra din lege. Denne sender du til oss når du registrerer en sak hos oss.

Få hjelp

Få hjelp uten helseforsikring

Du må gjerne benytte våre tjenester selv om du ikke har helseforsikring hos oss.

Enten du behandles i Norge, Norden eller ved andre sykehus i Europa følger vi deg hele veien. Benytt deg av Helseformidlingen om du ønsker hjelp til å finne frem i mengden av helsetilbud. Vår helseformidling er tilgjengelig for alle – uansett om du er medlem eller ikke.

Send forespørsel

Fritt sykehusvalg

Har du en henvisning til et offentlig sykehus kan ventetiden være lang på ditt lokale sykehus enn andre steder i landet. Fritt sykehusvalg gir deg rett til å velge det offentlige sykehuset med kortest ventetid. Benytter du vår helseformidling vil vi med vår kunnskap og erfaring kunne hjelpe deg med det rette valget.


Private sykehus

Tilbudet i Norge blir stadig bedre, men mulighetene i utlandet er enda større. Er du i tvil om du skal velge å bli behandlet i Norge eller i utlandet? Har du konkrete ønsker om medisinsk kompetanse, eller har du konkrete ønsker med tanke på omgivelser, språk, mat eller annet? Våre medisinske rådgivere vil hjelpe deg med å finne det beste tilbudet.

Vi får deg raskt tilbake til en aktiv hverdag

Velkommen

Denne siden bruker cookies for å skreddersy innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Les mer om hva dette innebærer