Publisert:

Vi hjelper deg å finne det beste behandlingstilbudet

Benytt deg av helseformidling hvis du ønsker hjelp til å finne frem i jungelen av helsetilbud. Helseformidling er tilgjengelig for alle – uansett om du er medlem eller ikke.

Har du et vondt kne, men er usikker hvor du får best hjelp? Hos Vertikal Helse møter du medisinske rådgivere som hjelper deg å finne frem til riktig behandling på rett sted.

Vi finner de beste legene og behandlingstilbudene for deg

Vertikal Helse samarbeider med kvalifiserte sykehus og behandlingssteder innen det private og det offentlige. Vi finner frem til den ypperste kompetansen på akkurat det du sliter med og formidler kontakt med den best kvalifiserte ekspertisen, enten det er i både Norge, Norden eller andre steder i Europa. På den måten ønsker vi å hjelpe deg raskere tilbake til en aktiv hverdag.

Gjennom helseformidling får du tilgang til hele vårt nettverk av kvalitetssikrede legespesialister og sykehus, og du får våre rabatter på de behandlingsteder som inngår i Vertikal Helses nettverk.

Vi formidler behandlinger og operasjoner innen alle medisinske fagfelt både i Norge og utlandet.

Hva er forskjellen på Helseforsikring og Helseformidling?

Helseforsikring er et medlemsprogram som garanterer deg behandling innen et garantert antall dager. Du betaler et månedlig beløp, og når behovet oppstår vil du får tildelt en personlig medisinsk rådgiver som følger deg gjennom hele behandlingsløpet.

Helseformidling kan benyttes av alle – også de som ikke er medlemmer. Du betaler selv for formidlingstjenesten, det vil si at en av våre medisinske rådgivere finner frem til det beste behandlingsopplegget for deg. Operasjoner og behandlingsutgifter betaler du selv, men du nyter godt av Vertikal Helses rabatter og svært gunstige priser hos de klinikker vi har avtale med.

Noen eksempler

Henvisning og undersøkelser

  • Henvisning til legespesialist
  • Henvisning til radiologiske undersøkelse som for eksempel MR
  • Henvisning til koloskopi, gastroskopi

Du får Vertikal Helses rabatterte priser og alltid en fastpris i forkant

Kosmetisk kirurgi

  • Kosmetisk kirurgi.
  • Bestilling av time og oppfølging.

Vi innhenter tilbud til deg fra minimum to ulike klinikker og du får Vertikal Helses rabatterte priser og alltid en fastpris i forkant

Kompliserte operasjoner eller behandlinger

Kompliserte operasjoner og/eller behandlinger innen eller utenfor Vertikal Helses nettverk, hvor vi bistår med bestilling, kvalitetssikring og oppfølging gjennom behandlingsløpet.

Du betaler pr formidlings-/rådgivningstime til Vertikal Helse og betaler selv for operasjonen/behandlingen direkte til sykehus/klinikk. Har Vertikal Helse avtale med behandlingssted/klinikk vil du få spesielt gunstig pris.

Du vil alltid få et tilbud i forkant, med pris, som du kan velge å akseptere/avslå.

Hvis du har helseforsikring, og ønsker bistand til behandlinger som ikke er dekket av forsikringen, kan vi hjelpe deg gjennom Helseformidling. Vi kan f.eks hjelpe deg med kosmetiske behandlinger. Som medlem betaler du da ingenting for formidlingstjenesten, kun for behandlingen.

Få en Second opinion

Kanskje kommer du i en situasjon der du er usikker på om du har fått stilt riktig diagnose. Da kan det være både klokt og riktig å spørre om en annen leges oppfatning. Med en «second opinion» får du en ny vurdering av om den diagnose og/eller behandling du har fått, er den optimale. En annen lege kan kanskje oppdage noe den første legen ikke la merke til, eller ha spisskompetanse som gjør at du får en utvidet vurdering.

Med helseformidling kan du få trygghet for at den behandlingen du er foreskrevet er den rette.

Les mer om helseformidling

Lignende artikler

Se alle