Publisert:

Sist oppdatert:

Informasjon til våre kunder

Koronavirus og kapasitet i helsevesenet.

Med gjenåpnet samfunn er det også mer smitte enkelte steder. De fleste av våre samarbeidsklinikker har likevel normal kapasitet. Det vil si at du skal få hjelp innenfor garantitiden slik som vanlig.

Det kan imidlertid være noen forhåndsregler å ta hensyn til for å unngå smitte. Enkelte klinikker gjennomfører en kartleggingssamtale på telefon i forkant av timen. Der kan du få spørsmål om eventuelle symptomer, vaksinasjonsstatus, om du har noen nærkontakter som er smittet og liknende. I andre tilfeller vil det ikke være mulig å ha med pårørende. Flere klinikker tilbyr også telefon- eller videokonsultasjoner der det er hensiktsmessig.

Inkludert i din helseforsikring

Du kan benytte deg av følgende ved behov:

Medisinske rådgivere

Våre medisinske rådgivere kan gi deg råd og svare på spørsmål. Vi har rådgivere med spesialkompetanse på blant annet muskel- og skjelettplager og psykisk sykdom, som kan hjelpe deg videre. Du kan for eksempel få tips til øvelser du kan gjøre selv før din neste time hos fysioterapeut.

Ta kontakt med oss


Videokonsultasjon med lege

Videokonsultasjon med lege kan være nyttig å benytte seg av hvis du ønsker rask hjelp uten å trenge å oppsøke et legekontor. Tjenesten er åpen 07-22, hver dag hele året. I tillegg til deg som har helseforsikringen, har også dine barn under 18 år mulighet til å benytte videokonsultasjon.

Les mer om videolege på mobil


Helsetelefonen

Dette er en døgnåpen telefontjeneste der du raskt kan få snakke med erfarne sykepleiere, som kan besvare en rekke medisinske spørsmål. Det kan være alt fra febersyke barn, skader og smerter til hvor du finner nærmeste åpne apotek. Tjenesten kan brukes av hele familien.

Les mer om Helsetelefonen


Psykologisk selvhjelpsapp

Appen Overvinne er inkludert som en del av din helseforsikring. Dette er et selvshjelpsverktøy som brukes ved psykiske plager som stress, angst og depresjoner. Ved å ta tak i de mentale utfordringene tidlig, er det større sannsynlighet for å forebygge mer alvorlig sykdom og å bli raskere frisk. Overvinne-appen kan brukes alene, eller sammen med behandling hos psykolog.

Trenger du psykologbistand, har vi et stort nettverk av psykologer over hele landet. Mange tilbyr også videokonsultasjoner eller en kombinasjon av fysisk oppmøte og video, alt ettersom hva som passer deg best.

Les mer om Overvinne