Vertikal Helse 447157912 sykepleier eldremann

Publisert:

- Nå har jeg meldt inn kona også!

Da Reidar A. Nilsen fra Lørenskog trengte hofteprotese, dekket helseforsikringen alle kostnader. Han fullroser også oppfølgingen han fikk fra Vertikal Helse underveis.

Nilsen sluttet å jobbe for tre år siden – dermed stod han plutselig uten helseforsikringen han lenge hadde hatt dekket av arbeidsgiver. En tilbudskampanje gjorde imidlertid at han valgte å tegne en privat helseforsikring hos Vertikal Helse. Det er han veldig glad for i dag.

- Hoften min var vond, og jeg besøkte legen min for å få tatt et røntgenbilde. Legen min søkte om å få konsultasjon og røntgen dekket av Vertikal Helse, deretter rullet ballen fort, sier Nilsen.

Visste du at … Våre kunder i snitt venter 5,3 dager før de kommer til spesialist – og 7,8 dager til behandling eller operasjon?

Kort og ryddig prosess

Vertikal Helse godkjente søknaden raskt, og Nilsen ble innkalt til røntgenkonsultasjon. Han hadde blitt anbefalt å søke om operasjon hos Aleris.

- Der benytter de seg av en metode som gir mindre inngrep i muskelmassen og kortere rekonvalesenstid, forklarer han.

Vertikal Helse har i utgangspunktet ikke en fast avtale med Aleris. Etter å ha gjort en helsemessig vurdering gjorde de allikevel et unntak i Nilsens tilfelle, og godkjente at operasjonen ble gjort der.

- Det er jeg veldig glad for. Jeg trengte heller ikke vente lenge på å få det godkjent. Alt har gått veldig radig. Fra jeg var inne til røntgen og konsultasjon trengte jeg ikke vente mer enn 14 dager på å få operasjon, forteller han.

Visste du at … 96 prosent av kundene våre velger å fornye helseforsikringen hvert år?

Har vært etter boka

Hofteoperasjonen var vellykket, og nå har Reidar A. Nilsen for lengst kastet krykkene. Han tok selv kontakt med Vertikal Helse for å takke for oppfølgingen:

- Vertikal Helse har holdt kontakten med meg hele veien, og jeg har også fått god oppfølging i ettertid. Taxiregninger og kostnader til fysioterapeut, alt har blitt dekket! Hele opplevelsen har rett og slett vært etter boka, sier han og avslutter:

- Nå har kona helseforsikring hos Vertikal Helse også!

Lignende artikler

Se alle