Publisert:

Second opinion

Enkelte ganger kan man være i en situasjon hvor man er usikker på om man har fått stilt riktig diagnose. Da kan det være både klokt og riktig å spørre om en annen leges oppfatning.

Hva er en second opinion?

Ved en «second opinion» kan du få en ny vurdering på om den diagnose og/eller behandling du har fått er den beste. En annen lege kan kanskje se noe den første ikke har sett, eller ha spisskompetanse som gjør at du bør ha en utvidet vurdering.

Vertikal Helse vil primært velge en lege ved et universitetssykehus i Norden til en «second opinion». Vi samarbeider også med sykehus i øvrige deler av Europa og USA når det gjelder spesielle sykdommer. Har du spørsmål, send oss en forespørsel – det koster ingenting.

Send forespørsel
Vertikal-Helse-legespesialist Vertikal-Helse-legespesialist

Har du helseforsikring?

Har du vår helseforsikring har du krav på en «second opinion». Vertikal Helse vil tilby å fremskaffe en uavhengig spesialist som kan vurdere din diagnose og behandling på nytt. Kostnadene for denne undersøkelsen dekkes normalt under helseforsikringen.

Ta kontakt
VH ill 001 VH ill 001

Second opinion med Helseformidling

Vår helseformidling kan benyttes av alle – også de som ikke er medlemmer. Du betaler selv for operasjoner og behandlingsutgifter, men du nyter godt av Vertikal Helses rabatter og svært gunstige.

Les mer
Vertikal Helse N1 Kontor 05 Vertikal Helse N1 Kontor 05
  • Må jeg være medlem for å få second opinion?

    Du må gjerne benytte våre tjenester selv om du ikke har helseforsikring hos oss. Du kan da benytte tjenesten Helseformidling.

  • Koster det meg ekstra å benytte meg av «second opnion»?

    Hvis du har helseforsikring hos oss er disse utgiftene dekket. Hvis du ikke har det kan du bruke tjenesten Helseformidling.

Velkommen

Denne siden bruker cookies for å skreddersy innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Les mer om hva dette innebærer