Vertikal Helse er ikke et forsikringsselskap

Vi er en medisinsk kompetansebedrift med et bredt spekter av helsetjenester

Vi får deg raskt tilbake til en aktiv hverdag

V2 Vertikal Helse N1 Kontor 04 v3 V2 Vertikal Helse N1 Kontor 04 v3

Vår visjon

Vår visjon er å bidra til et bedre helse-Norge ved å gjøre medisinsk kompetanse tilgjengelig for alle. Vi bistår våre kunder og pasienter med å finne fram til den raskeste og beste behandling og sørger for at du kommer raskest mulig tilbake til en aktiv hverdag.

Vertikal-Helse-ord-og-uttrykk Vertikal-Helse-ord-og-uttrykk

Markedsledende samarbeid

Gjennom 21 år har Vertikal Helse vært markedsledende på formidling og utvikling av helseforsikring i Norge. Dette har vi oppnådd ved å sette pasientene i fokus og gi personlig medisinsk oppfølging. Som markedsleder har vi opparbeidet oss unik kompetanse om det norske helsevesenet og kundenes individuelle behov.

Vertikal Helse samarbeider med If på helseforsikring og er eid av LHL – Landsforeningen for hjerte- og lungesyke. En eier som jobber for et bedre liv for alle pasienter.

Vertikal-Helse-personvern Vertikal-Helse-personvern

Samarbeid med If

Vertikal Helse var den første aktøren i det norske markedet som tilbød helseforsikring i 1998. Siden oppstarten har vi assistert over 550 000 enkeltpersoner/pasienter og sørget for at de fikk riktig behandling til rett tid. Alle våre pasienter får tildelt en personlig medisinsk rådgiver som følger dem før, under og etter behandling.

Helseforsikring er vårt hovedprodukt og i tillegg tilbyr vi hjertestartere og førstehjelpskurs, livstils- og helsedag, influensavaksinering, tannforsikring og helseformidling. Vertikal Helse har, sammen med If, over 225 000 medlemmer.

Vertikal Helse inngikk i 2017 et samarbeid med If på helseforsikringen, hvor Vertikal Helses medisinske kompetanse er førende for alle helserelaterte tjenester. Vi mener at helseforsikringer vil være en sentral del av fremtidens helse-Norge, og nødvendig for å møte de utfordringer som kommer spesielt i forhold til helsekøer. Sammen med If skal vi utvikle nye forsikringsprodukter med fokus på innovasjon, medisinsk kompetanse og gode kunde-/pasientopplevelser.

Velkommen

Denne siden bruker cookies for å skreddersy innhold og gi deg en bedre brukeropplevelse.

Les mer om hva dette innebærer