Våre tjenester - privat

Vi finner det beste behandlingstilbudet til deg

Vil du unngå ventetid til behandling og operasjon eller sikre deg mot store tannlegeutgifter?

Vertikal-Helse-våre-tjenester

Helseforsikring

Blir du syk eller får en skade får du dekket kostnader relatert til behandling og operasjon. Du får også en personlig medisinsk rådgiver som følger deg både, før, under og etter operasjon/behandling. Helseforsikringen leveres i samarbeid med If som er vår forsikringsgiver.

Inkludert i heleforsikringen får du tilgang til medisinsk rådgivningstjeneste døgnet rundt. hvor du kan få enkle tips og råd og snakke med en sykepleier.

Er ventetiden hos fastlegen lang kan bestille digital legetime innen 20 minutter. Denne legetimen gjennomføres som en videosamtale.

Les mer
Vertikal-Helse-helseforsikring

Tannforsikring

Det er viktig å ta vare på tennene dine, studier viser blant annet at risikoen for hjerte- og kar sykdommer øker vesentlig med dårlig tannhelse.

En av tre opplever hvert år at tannskader ødelegger privatøkonomien. Vi bruker i løpet av livet mellom 38 000 - 625 000 kr til tannbehandling – vi vet bare ikke på forhånd hvem av oss som må betale hva.

Med vår tannforsikring trenger du ikke å bekymre deg for overraskende tannlegeutgifter.

Les mer
Vertikal-Helse-Tannforsikring

Helseformidling

Helseformidling er en tjeneste som er tilgjengelige for alle – uansett om du er medlem eller ikke.

Det kan være vanskelig å finne fram i dagens helsetilbud og våre medisinske rådgivere kan bistå deg med å finne fram til rett behandling på rett sted. De innledende fasene er kostnadsfrie.

Les mer
Vertikal-Helse-stress-ned-frisk-luft