Slik jobber vi

Med mange aktører på markedet, kan det være vanskelig å finne frem til et behandlingssted som er best egnet for behandlingen du søker.

Vertikal-Helse-slik-jobber-vi

Vertikal Helse har gjennom flere år bygget opp et stort nettverk av behandlingssteder. Vi har også god kjennskap til det offentlige helsevesen og optimaliserer din behandling, i samhandling mellom det offentlige og private. Enten du er kunde hos oss eller ikke, hjelper vi deg å finne frem til det mest riktige og beste behandlingstilbudet tilpasset deg og ditt behov.

Vertikal-Helse-fysikalsk-behandling

Tid

Med helseforsikring i Vertikal Helse har du en behandlingsgaranti som gir deg rask behandling når du trenger det. Dine garantitider vil stå spesifisert i ditt forsikringsbevis. Her har du en garantitid for første time til utredning, og en garantitid for videre behandling/operasjon når behandlingsplan er mottatt av din medisinske rådgiver.

Kvalitet

Vertikal Helse kvalitetssikrer de sykehus og leger som behandler våre kunder. Vi er en uavhengig og selvstendig helseaktør og anbefaler til enhver tid det behandlingsstedet som er det beste for deg.

Rettigheter

Våre medisinske rådgivere vil veilede deg med hensyn til dine forsikrings- og pasientrettigheter.

Valg av behandlingssted

Med bakgrunn i kompetanse og geografisk nedslagsfelt vil vi tilby deg det best egnede behandlingsstedet. Dersom du må reise over 5 mil for å komme til klinikken, vil vi dekke nødvendige utgifter i forbindelse med dette.

For spørsmål eller spesielle behov, ta kontakt med oss så vil vi gjøre vårt ytterste for å finne det beste behandlingstilbudet for deg. All vår kontakt med deg og mot våre samarbeidsklinikker er i henhold til GDPR.

 • Vi samarbeider med behandlingssteder innenfor disse fagfeltene:

  Anestesiolog – smertebehandling

  Barnelege

  Billeddiagnostikk

  Endokrinologi

  Fysikalsk medisin

  Fysioterapi/kiropraktor

  Generell kirurgi

  Gynekologi

  Hjerte – og karsykdommer

  Hudsykdommer

  Indremedisin

  Kjevekirurgi

  Kreft diagnostikk

  Lungediagnostikk

  Mage – tarmsykdommer (gastro-enterolog)

  Nevrokirurgi

  Nevrologi

  Ortopedisk kirurgi

  Plastisk kirurgi

  Psykologi

  Reumatologi

  Urologi

  Øre – nese – hals

  Øyesykdommer

  Annen utredning og behandling innen spesialisthelsetjenesten