Helsemagasinet

I vårt helsemagasin kan du lese artikler om helseforsikringen i bruk, informasjon om våre tjenester, og gode råd om hvordan du kan forebygge sykdom og skader.

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev, om du ønsker få tilsendt slike artikler tre til fire ganger i året. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev
 1. Hvorfor gjør vi ikke det vi vet vi bør gjøre?

  Det mangler ikke på faglige (og mindre faglige) råd for å forebygge sykdom og forbedre helsen. Hvorfor er det så vanskelig å følge disse rådene, når vi alle vet at det er tilsynelatende enkle grep som skal til? Svaret ligger i hjernen!

  09.10.2023
 2. Knekk & kna - men hvem gjør hva?

  Du har vondt i ryggen, og får anbefalt fysioterapi. Men så har du en venn som iherdig anbefaler deg sin naprapat, og en kollega påstår at kiropraktoren hans er rene mirakelmannen. Hva gjør du?

  09.10.2023
 3. Legetime innen 20 minutter

  Siden februar har Hjemmelegene gjennomført over 14000 digitale legekonsultasjoner med Ifs helseforsikringskunder.  Med en gjennomsnittlig ventetid på bare 13 minutter, og dyktige leger, er kundefornøydheten helt i toppsjiktet. Hva kan du egentlig få hjelp til av en digital lege?

  09.10.2023
 4. Fem vanlige feil som fører til belastningsskader

  Kroppen din er et tilpasningsdyktig og slitesterkt maskineri som er bygget for å holde deg i bevegelse gjennom hele livet. Det er likevel sannsynlig at du vil oppleve en eller annen form for belastning som er utfordrende for kroppen å takle.

  06.09.2023
 5. Medisinsk rådgiver, digital lege eller medisinsk rådgivningstjeneste – når ringer jeg hvem?

  Det er trygt å vite at hjelpen alltid er nær når spørsmålene melder seg, men med personlig medisinsk rådgiver, vår medisinske rådgivningstjeneste, og digital lege kan det være vanskelig å vite hvilke spørsmål som skal rettes til hvem.

  05.09.2023