Vertikal-Helse-hjemmekontor-for-ansatte

Publisert:

Koronaviruset (Covid-19) påvirker oss alle

Vi ønsker å bidra til å redusere smitte av koronaviruset i befolkningen og vi tar derfor våre forholdsregler ved å innføre hjemmekontor.

Vertikal Helse ønsker å bidra til å redusere smitte av koronaviruset i befolkningen og vi tar derfor våre forholdsregler. For å forebygge smittespredning blant våre ansatte og andre har vi besluttet å innføre hjemmekontor for alle våre ansatte. Dette vil ikke gå utover våre kunder med hensyn til henvendelser og oppfølging. Det må imidlertid forventes at det vil bli utfordringer i helsevesenet når det gjelder kapasitet og bemanning, hvilket kan påvirke vår leveranse innenfor angitte garantitider.

I den grad det blir kapasitetsproblemer hos våre samarbeidspartnere sykehus/klinikker, vil kunder med henvisning med mistanke om alvorlig sykdom bli prioritert. Våre medisinske rådgivere/sykepleiere vil gjøre sitt ytterste for at du får den hjelpen du trenger, men håper på forståelse for at vi må gjøre prioriteringer.

Vi er opptatt av våre kunder, men koronasituasjonen kan endre seg framover og da blir det viktig å gi de som trenger det mest god hjelp.

Vertikal-Helse-koronavirus-covid-19

Har du har spørsmål om koronavirus?

Folkehelseinstituttet oppdaterer daglig sine anbefalinger og retningslinjer. Du kan finne svar på det meste av spørsmål relatert til koronavirus her:
https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Undersøkelser eller behandlinger som må utsettes på grunn av koronaviruset, det vil si forhold utenfor Vertikal Helses eller behandlingsstedets kontroll, vil ikke bli dekket som garantibrudd, dette gjelder også ekstrautgifter forårsaket av koronavirusutbruddet.